Bricolaj

6 unelte profesionale de la Stanley Fatmax de ajutor in orice gospodarie

De Doinita Stanciu la 21-02-2023

Investeste in produse profesionale care sa-ti ofere libertatea de a le utiliza in diferite activitati. Cu ajutorul produselor potrivite, orice sarcina pare mai usoara ca oricand.

Mai jos, o lista cu 6 produse de la Stanley Fatmax cu ajutorul carora vei rezolva o multime de treburi intr-un timp record.

compresor-stanley-b-35010100-orizontal-3cp-10-bar-330lmin

Compresor Stanley B 350/10/100 orizontal 3CP

Cu o presiune de 10Bar si un debit aer 330L/min, acest compresor este ideal pentru o varietate de utilizari. Compresor pentru scule pneumatice dispozitive de ridicat si transportat, masini unelte si alte utilizari generale. 
Prevazut cu regulator de presiune in dotarea standard, echilibrare perfecta intre capul compresor si vasul de presiune. Acesta ofera posibilitatea de a verifIca presiunea din butelie cu ajutorul manometrului cu care eschipat. Este, totodata, prevazut cu presostat de reglare a presiunii de iesire, cu supapa de siguranta. Printre alte caracteristici mai mentionam regulatorul de presiune, manometrul pentru verificare presiunii si presostatul cu regulator de presiune. Il puteti comanda de aici

masina-de-spalat-cu-presiune-stanley-fatmax-sxfpw30pe-profesionala-3000w-160-bar-600lh

Masina de spalat cu presiune Stanley Fatmax SXFPW30PE profesionala 3000W 160 Bar 600L/h

Masina de spalat cu presiune face parte din gama de echipamente pentru curatenie de la Stanley Fatmax destinate utilizarii in activitati atat de bricolaj cat si industriale. SXFPW30PE este un aparat compact si usor de folosit. Este ideal pentru spalarea teraselor, a mobilierului de gradina, a bicicletelor, a masinilor si chiar a caselor.

Masina cu presiune profesionala este dotata cu manometru, cu maner si roti de transport, pompa cu 3 pistoale axiale cu supapa de siguranta automata, placa oscilanta si filtru de apa.

Set de livrare include furtun de inalta presiune 12m, pistol cu declansator, duza de pulverizare reglabila, duza rotative, perie fixa, perie pentru pardoseli. Comanda aceasta masina de spalat cu presiune de aici

carucior-transport-pliabil-stanley-fatmax-fxwt-701-max-250-kg

Carucior Transport Pliabil Stanley Fatmax FXWT-701, max 250 Kg

Caruciorul pentru Transport Stanley Fatmax este ideal pentru toate aplicatiile de livrare, pentru depozite, dar si pentru uz personal in gospodaria ta. Caruciorul are manerul in forma de P, acesta fiind popular pentru livratori. Caruciorul Stanley Fatmax dispune de aparatori de roti foarte mari, lamele pentru spatar, aparatori de sarcina, capacitate mare de incarcare. Rotile acestui carucior sunt acoperite cu cauciuc.
Alte caracteristici care definesc acest produs:
•    Benzi de protectie pentru incarcatura;
•    Maner cu bucla cu maner in P;
•    Capacitate de incarcare: 250 kg;
•    Roti: PU rezistente la drum denivelat;
•    Diametru roti: 260 mm;
•    Grosimea placii de incarcare: 3 mm;
•    Grosimea tubului: 1,5 mm;
•    Prinderea ingusta este perfecta pentru a trece prin viraje stranse;
•    Roti fara plat Fatmax FWT-708 PU;
•    Greutate 16 kg.

Comanda caruciorul pentru Transport Stanley Fatmax de aici

capsator-tr-75-distanta-reglabila-6-in-1-stanleyfatmax-fmht6-70868

Capsator TR 75 distanta reglabila 6 in 1 Stanley®FatMax - FMHT6-70868

Este folosit pentru aplicatii uzuale si de bricolaj. E potrivit pentru capsarea materialelor textile, cablurilor, cartonului, stinghiilor plate de lemn etc. Are contructie robusta de plastic ABS si incarcator metallic, maner confortabil acoperit cu cauciuc ce nu necesita forta mare de actionare si este prevazut cu sistem de blocare pentru depozitare usoara. Comanda acest capsator de aici.

fierastrau-manual-applifon-fatmax-2-20-530-stanley_adaptive_1200x1200

 Fierastrau Manual Applifon Stanley FatMax 2-20-530

Fierastraul manual Applifon Stanley FatMax 2-20-530 are maner moale de prindere prins pe lama cu 3 suruburi si lama ce este prevazuta cu dinti universali, de taietura de-a lungul si de-a latul inclinatiei. Comanda acest fierastrau de aici

cutit-stanley-fatmax-fmht0-10327-pentru-taiat-izolatii-350mm

Cutit Stanley Fatmax FMHT0-10327

Cutitul este special conceput pentru taiat izolatii, fiind prevazut cu lama cu doua taisuri din otel inoxidabil ce ofera durabilitate si rezistenta impotriva coroziunii.
Lama cutitului are o lungime de 350 mm si o grosime de 2 mm. Manerul este cauciucat, bimaterial, oferind confort in utilizare si o prindere mai buna.
Se utilizeaza pentru taierea cu mai mare precizie a vata minerala, vata bazaltica, polistiren expadat, polistiren extrudat. Comanda acest cutit accesand acest link

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.