Bricolaj

6 unelte de gaurit si insurubat care te vor convinge sa “mesteresti” mai mult

De Mihai Voicila la 02-11-2022

Pentru bunul mers al oricarei gospodarii, uneltele de gaurit si insurubat trebuie sa faca parte din trusa de scule esentiale. Fie ca pui un tablou pe perete, fie ca executi lucrari mai laborioase, este cert faptul ca ai nevoie de ele.

Iar daca vrei sa stii sa faci lucrurile singur, dar nu esti sigur care te-ar putea ajuta cel mai mult pentru ce ai tu nevoie, iti lasam mai jos o lista cu 6 unelte de gaurit si insurubat, care, speram noi, sa faca lumina si sa umple golurile cu informatii utile.

masina-de-gaurit-si-insurubat-cu-percutie-dewalt-cu-2-acumulatori-18v-xr-5ah-motor-fara-perii-dcd796p2

Masina De Insurubat Cu Impact DeWalt DCF899P2 Brushless 18V 5Ah

Masina De Insurubat Cu Impact DeWalt DCF899P2 Brushless 18V 5Ah face parte din ultima generatie a masini de insurubat cu impact cu acumulatori puternici de 18V Li-Ion, din seria XR. Masina are motorul puternic racit prin ventilare si furnizeaza un moment sustinut pana la 950Nm si pana la 2400 lovituri pe minut, pentru operatii de montaj profesionale. Momentul de "rupere" la demontare pana la 1625Nm asigura desurubarea suruburilor stranse foarte tare sau blocate. Masina este prevazuta cu trei trepte reglabile de turatie si moment, ce ofera controlul potrivit pentru aplicatiile industriale. Capul de fixare al masinii este patrat de 1/2"(12,7mm) prevazut cu pin de blocare a cheilor tubulare de impact, asigura transmiterea eficienta a momentului si o fixare excelenta a cheilor utilizate la insurubat.

Masina de insurubat dispune de LED-Bright alb programat cu temporizare pentru vizibilitate sporita si schimbare la functia de lanterna. Manerul uneltei este confortabil XR confectionat din cauciuc si butonul de pornire este ergonimic pentru un confort sporit si pentru un control maxim in timpul utilizarii. Aceasta masina este recomandata in special la service auto, vulcanizare, montaj structura metalica, montaj structura de rezistenta din lemn masiv sau orice alte aplicatii unde este necesar un raport greutate - eficient intre: moment ridicat de strangere sau demontare si greutate echipament. Poti comanda acesta masina de insurubat de aici.

masina-gaurit-insurubat-dewalt-dcd795d2-brushless-18v-xr-li-ion

Masina gaurit/ insurubat DeWALT DCD795D2 Brushless 18V XR Li-Ion

Masina de gaurit sau insurubat DeWalt DCD795D2 poate fi folosita in aplicatii de gaurire sau de insurubare si este compatibila cu acumulatorii Li-Ion XR de 18V 2.0Ah. Masina de insurubat are un design compact si greutate redusa. Masina este dotata cu doua viteze interschimbabile printr-un comutator parabolic. Masina de gaurit are percutie pentru aplicatii multiple si un design inteligent al tragaciului ce permite controlul total in timpul folosirii indiferent de viteza utilizata.

Cuplul masinii se poate ajusta in 17 moduri pentru insurubarea suruburilor intr-o varietate mare de materiale. Masina de gaurit are mandrina de 13 mm, aceasta fiind o mandrina rapida cu blocare automata a axului pentru schimbarea rapida si usoara a bitilor folosind o singura mana. DeWalt DCD795D2 dispune de un LED pentru o vizibilitate sporita in timpul folosirii si de un maner ergonomic, acoperit cu material cauciucat pentru a asigura utlizatorului confortul maxim. Pentru mai multe detalii, acceseaza acest link.

set-dewalt-dck268p2t-masina-de-gaurit-si-insurubat-dcd791-si-dcf887-cu-2-acumulatori-5ah-tstak-ii

Set DeWALT DCK268P2T masina de gaurit si insurubat DCD791 si DCF887 cu 2 acumulatori 5Ah TSTAK II

Masina de gaurit DeWALT DCK268P2T este o masina compacta care are tehnologia noilor acumulatori Li-Ion XR de 5 Ah. Aceasta masina de insurubat este special conceputa pentru profesionisti, venind in echiparea de baza cu 2 acumulatori foarte puternici. Masina de gaurit DeWALT este dotata cu 2 viteze astfel: viteza inferioara atinge 550 rot/min iar cea superioara ajunge pana la 2000 rot/min. Diametrul maxim de gaurire in lemn este de 40 mm iar in metal este de 13 mm. Datorita transmisiei care este complet metalica, atat durata de viata cat si timpul de functionare a masinii sunt foarte rezistente in timp.

DeWALT DCD791P2 are 15 pozitii de cuplu ce poate fi ajustat pentru o mai buna insurubare in diverse tipuri de materiale. Eficienta ridicata a masinii este data de motorul prevazut fara perii colectoare. Are un incarcator multi-voltaj care este compatibil cu acumulatorii din seria XR de 18 V, 14.4 V si 10.8 V. Intra chiar acum aici.

masina-de-insurubat-cu-impact-3-viteze-18v-50-ah-dewalt-dcf887p2

Masina de insurubat DeWALT DCF887P2 cu impact 3 turatii cu 2 acumulatori 18V 5.0 Ah este dotata cu motor fara perii cu tehnologie de noua generatie pentru o eficienta ridicata in efectuarea diferitelor operatiuni. Controlul in aplicatie este asigurat de cele 3 setari de viteza si cuplu, inclusiv modul PrecisionDrive, care ofera control suplimentar la aplicatiile de insurubare pentru a evita deteriorarea materialului si a surubului.

Designul foarte compact, cu greutate redusa, ce permite utilizarea in spatii restranse, iar iluminarea cu 3 LED-uri tip “Halo” a ofera o excelenta vizibilitatea asupra piesei de lucru. Capul de prindere ‘drop in‘ de 1/4" (6.35mm) permite fixarea varfului de insurubare cu o singura mana, iar sistemul de acumulatori XR de 5.0Ah ofera o autonomie superioara si compatibilitate cu alte unelte DEWALT din seria XR Li-Ion. Pentru mai multe detalii tehnice si comanda acceseaza link-ul de aici.

masina-de-gaurit-si-insurubat-dewalt-dcd791p2-2-x-acumulatori-18v-xr-5ah-brushless

Masina De Gaurit Si Insurubat DeWalt DCD791P2 2 x Acumulatori 18V XR 5Ah Brushless

Masina De Gaurit Si Insurubat DeWALT DCD791P2 2xAcumulatori 18V XR 5Ah Brushless este ideala pentru aplicatii de insurubat si gaurit in diferite materiale precul lemn, metal si plastic. Masina DeWalt este echipata cu motor fara perii, avand o tehnologie de noua generatie pentru eficienta ridicata. Masina de insurubat si gaurit are un design compact cu o greutate redusa, aspecte ce ajuta utilizatorul masinii de a o folosi in spatii restranse. Cuplul bormasinii poate fi ajustat in mai multe pozitii pentru o insurubare sigura intr-o gama variata de materiale.

Masina este prevazuta cu acumulatori Li-Ion XR cu sistem glisant ce permite schimbarea rapida si facila a acestora. Comanda aceasta masina de gaurit de aici.

masina-de-gaurit-si-insurubat-cu-percutie-dewalt-cu-2-acumulatori-18v-xr-5ah-motor-fara-perii-dcd796p2 (1)

Masina de gaurit si insurubat cu percutie DeWALT DCD796P2 acumulatori 18V XR 5Ah Brushless

Masina de gaurit si insurubat cu percutie DeWALT DCD796P2 este proiectata cu motor fara perii, aceasta dispune de tehnologie de noua generatie care confera o eficienta ridicata.

Designul masinii de gaurit si insurubat DeWalt este atent realizat asigurand o greutate redusa, asadar poti utiliza aceasta masina de gaurit si insurubat chiar si in spatiile mici. Transmisia bormasinii este metalica, cu doua trepte de turatie care asigura un timp de functionare crescut si o durata de viata prelungita a uneltei. Aceasta masina de insurubat si gaurit este o unealta sigura si eficienta care permite multiple intrebuintari, cu o durata de viata indelungata garantata de modul atent de realizare. Pentru mai multe detalii si caracteristici tehnice acceseaza acest link.

Nu uita!
Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.