Bricolaj

6 statii incarcare DeWalt cu performante si caracteristici atractive

De Doinita Stanciu la 16-05-2023

Statiile de incarcare DeWalt sunt dispozitive utilizate pentru a incarca bateriile utilizate in unele scule electrice DeWalt. Aceste statii de incarcare sunt proiectate sa incarce bateriile intr-un mod eficient si rapid, astfel incat acestea sa fie gata de utilizare cat mai curand posibil.

Statiile de incarcare DeWalt sunt disponibile in diferite modele si capacitati, pentru a se potrivi cu bateriile specifice utilizate in sculele electrice DeWalt. De exemplu, unele statii de incarcare sunt proiectate pentru a incarca bateriile de 12 volti, in timp ce altele sunt destinate pentru baterii de 18 volti sau chiar mai mari. Aceste statii de incarcare pot fi utilizate atat pentru incarcarea bateriilor noi, cat si pentru reincarcarea celor existente. De asemenea, ele pot fi utilizate pentru a mentine bateriile incarcate, astfel incat acestea sa fie intotdeauna gata de utilizare atunci cand aveti nevoie de ele.

Mai jos, o lista cu 6 statii de incarcat de unde iti poti alege produsul de care ai nevoie:

statie-dewalt-dcb104-de-incarcare-rapida-xr-4-porturi-flexvolt-1
Statie DeWALT DCB104 de incarcare rapida XR 4 porturi FlexVolt

Caracteristici:

•    Incarca simultan rapid 4 baterii, eliminand necesitatea mai multor incarcatoare.
•    8A Curent de iesire per port.
•    Dispozitiv de infasurare a cablului in jurul unitatii pentru stocarea usoara si sigura a cablului.
•    Punct de montare pentru ToolConnect Tag (nu este inclus) pentru gestionarea inventarului prin aplicatia ToolConnect suruburi de fixare pentru a agata si depozita cu usurinta.
•    Incarca 4 x 9Ah XR FLEXVOLT in 75 de minute si 4 x 12Ah in 100 de minute.
•    Se monteaza pe cutii de kit-uri ToughSystem™ pentru usurinta de depozitare si portabilitate.

O poti comanda foarte simplu accesand acest link

kit-dewalt-dcb1102e2-statie-incarcare-2-x-acumulatori-2ah-powerstack

Kit DeWalt DCB1102E2, Statie incarcare + 2 x acumulatori 2 Ah POWERSTACK ofera o solutie all-in-one, rentabila, pentru a va creste productivitatea sculelor electrice fara fir, incluzand doi dintre acumulatorii DeWALT de ultima generatie si solutia de incarcator Compact Powerstack. Acumulatorul DEWALT DCBP034-XJ 18V XR Compact Powerstack este o baterie compacta mica, dar foarte puternica, compatibila cu toate uneltele DEWALT 18v.

In comparatie cu bateria DCB183 18V XR 2 Ah, aceasta baterie Powerstack este cu 25% mai compacta si cantareste cu 15% mai putin, dar ofera cu 50% mai multa putere. Tehnologia bateriei cu celule stivuite ofera o constructie cu impedanta scazuta, ceea ce inseamna ca rata de flux de electroni este mult mai mare datorita conectorilor si electrozilor inovatori ai bateriei interne, care ofera o suprafata mai mare fata de un tip de baterie cilindric traditional. Bateriile cu celule stivuite beneficiaza, de asemenea, de performante termice superioare fata de bateriile cilindrice crescand in cele din urma durabilitatea bateriei si imbunatatind durata de viata.

Setul este compus din 2 acumulatori DCBP034 XR 18V / 2.0 Ah si incarcator DCB1102 si este compatibil cu toate sculele electrice DEWALT de 18 V din seria XR Li-Ion. Comanda aceasta statie de aici.

statie-de-incarcare-dewalt-dcb118-xr-li-ion-108-v-144-v-18-v-si-54v

Statie De Incarcare DeWalt DCB118, XR Li-Ion: 10.8 V, 14.4 V, 18 V Si 54V

Statie De Incarcare DeWalt DCB118 este un incarcator inteligent deoarece curentul de iesire variaza in functie de acumulatorul pe care dorim sa il incarcam. Aceasta statie de incarcare poate incarca acumulatori de tipul XR Li-Ion de 10.8 V, 14.4 V, 18 V Si 54V. Statia DeWalt incarca acumulatorii de 6.0 Ah in doar 60 de minute. Statia de incarcare dispune de diagnoza cu indicator LED care reda starea de incarcare a acumulatorului: incarcat, in curs de incarcare, probleme de alimentare, acumulator uzat, acumulator prea fierbinte sau prea rece. Aceasta statie se poate monta pe perete sau poate fi folosita de sine statator pe orice banc de lucru. Dimensiunea acestei statii este compacta pentru o depozitare facila. Comanda acest produs de aici.

statie-dewalt-dcb104-de-incarcare-rapida-xr-4-porturi-flexvolt (1)-1
Statie de incarcare DeWALT DCB115 multi voltaj XR 

Incarca acumulatorii glisanti DEWALT din seria XR Li-Ion de 10.8V, 14.4V si 18V. Incarca acumulatorii de 2.0Ah in 30 de minute.

Diagnoza cu indicator LED reda starea de incarcare a acumulatorului:

•    incarcat,
•    in curs de incarcare,
•    probleme de alimentare,
•    acumulator uzat,
•    acumulator prea fierbinte sau prea rece.

Comanda aceasta statie de incarcare de aici.

set-statie-de-incarcare-dewalt-si-2-acumulatori-flexvolt-9ah-dcb132x2

Set statie de incarcare Dewalt si 2 acumulatori Flexvolt 9Ah - DCB132X2

Acumulatorul DeWALT XR FlexVolt este compatibil cu toate sculele electrice cu acumulatori de 18V XR din gama. Acumulatorii XR FLEXVOLT de 54V de la DEWALT ofera putere pentru cele mai dificile aplicatii. Acumulatorii inovatori Li-Ion sunt compatibili cu versiunile anterioare si pot fi, de asemenea, utilizate in mare parte pe toate masinile din gama XR de 18V.

Capacitate foarte mare a acumulatorului de 162 Wh, prin urmare ideala pentru aplicatii extrem de grele intr-o perioada lunga de timp.

Kit-ul contine: 

•    statie dubla de incarcare 18V/54V XR Flexvolt -DCB132
•    2 acumulatori 18V/54V XR Flexvolt 9.0Ah - DCB547

Comanda kit-ul accesand acest link.

acumulator-dewalt-dcb184-18-v-5-ah-xr-li-ion-1

Acumulatorul DeWalt DCB184, 18 V, 5 Ah, XR, Li-Ion foloseste tehnologia acumulatorilor DEWALT XR Li-Ion de 5.0Ah care ofera o autonomie extinsa cu 66% comparat cu acumulatorii standard 3.0AH. Acumulatorul dispune de indicator de incarcare tip LED care ajuta la organizarea incarcarii. Acest Acumulator DeWalt furnizeaza utilizatorului puterea modernizata de 5Ah fara sa creasca dimensiunea sau greutatea acumulatorului de 18V,3Ah.

Caracteristici:

•    Indicatorul de incarcare tip LED ajuta la organizarea incarcarii;
•    Fara efect de memorie si auto-descarcari creat pentru productivitate maxima si mai putine pauze de reincarcare;
•    Compatibil cu toate sculele electrice DEWALT de 18V din seria XR Li-Ion;
•    Protectie la supra-incalzire, suprasarcina si descarcari bruste care creste durata de viata a acumulatorului;
•    Caracteristici electrice excelente.

Comanda acest acumulator accesand acest link.


Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.