Bricolaj

6 Rindele si slefuitoare de care vei avea nevoie in aceasta primavara

De Doinita Stanciu la 07-03-2023

Investeste in produse de cea mai buna calitate pentru rezultate perfecte. Dezvaluie frumusetea lemnului si bucura-te de lucrurile pe care le poti realiza singur. Cu ajutorul produselor potrivite nu va mai trebui sa astepti ca altcineva sa faca ceea ce poti face si tu. Si intr-un mod mult mai implicat.

Mai jos, o lista cu 6 produse care te vor transforma intr-un adevarat meserias.

masina-pentru-degrosat-dewalt-dw733-1800w-317x30cm

Masina pentru degrosat DeWALT DW733

Este proiectata pentru aplicatii in ateliere de tamplarie si pe santiere. Dotata cu un motor puternic de 1800 W producand rindeluri pe suprafate mari fara efort. Designul cu patru coloane permite lamei o miscarea usoara sus-jos pentru o finisare precisa. Blocarea capului de taiere elimina orice miscare pe timpul rindeluirii pentru obtinerea unei suprafete perfecte. Are baza cu gauri de fixare a masinii pe bancul de lucru. Prevazuta cu scala pentru grosime, role pentru deplasarea materialului si manivela pentru reglajul de adancime asigura operatii rapide si perfecte.

Pentru mai multe caracteristici si comanda acceseaza acest LINK.

slefuitor-cu-vibratii-18v-xr-bl-dewalt-dcw200n

Slefuitor cu Vibratii DeWalt DCW200N, 18 V, XR, BL

Slefuitorul cu vibratii DeWalt este recomandat in executarea retusurilor, in razuirea luciului de pe lemn, in parcurgrea  etapei de slefuire fina a lemnului, finisarea peretilor, placilor de gips carton sau materialului plastic.

Slefuitorul cu vibratii DeWalt DCW200N este compatibil cu acumulatorii Li-Ion de 18 V / 54 V, are dimensunea de 108 x 115 mm si are 8000 / 13500 rpm in functie de acumulatorul folosit. Masina de slefuit are o durata indelungata de viata prin protectia speciala contra prafului pentru comutatoare si lagarul de transmisie. Designul aparatului este usor si compact cu inaltime constructiva mica care ajuta la lucrari de durata, fara efort prea mare. Slefuitorul dispune de schimbare rapida a hartiei abrazive datorat sistemului Klettfix, dar si a mecanismul suplimentar de prindere care permite alternativ pozitia fixa a hartiilor abrazive standard.

Acest slefuitor DeWalt are o aspirare eficienta a prafului cu ajutorul sacului de colectare sau a adaptorului de aspirare compatibil „AirLock” si o reglare electronica a turatiei pentru utilizarea specifica materialului. Comanda-l de AICI.

rindea-electrica-dewalt-d26500k-1050w-4mm

Rindea electrica DeWALT D26500K 

Rindeaua electrica este dotata cu  motor foarte puternic de 1050W pentru o mai mare fiabilitate chiar si in aplicatiile pe lemn dur. Prevazuta cu doua canale de evacuare a aschiilor rezultate la rindeluire situate pe ambele parti ale corpului rindelei, aceste doua evacuari ale rindelei pot fi utilizate alternativ stanga sau dreapta, nu simultan. In partea de fata este prevazuta cu buton pentru reglaj cu precizie de 0.1 mm la ajustarea profunzimii de debitare.

Tamburul cu diametru mare permite un excelent finisaj. Are 3 canale de sanfrenare in capatul talpii pentru o mai mare precizie. Pentru mai multe detalii, click AICI.

multifunctionala-oscilanta-dewalt-dcs356p2-brushless

Multifunctionala Oscilanta DeWalt DCS356P2 Brushless

Multifunctionala Oscilanta DeWalt DCS356P2 Brushless este proiectata cu cel mai recent control de viteze in trei etape. Instrumentul oscilant DCS356P2 este echipat cu un motor dur fara perii (Brushless) care ofera pana la 50% mai mult timp de rulare fata de motorul cu perii. Oscilanta este dotata cu lumina LED care ajuta la vizibilitatea in zonele intunecate, declansator de viteza variabila Dual-Grip, care ofera un control de viteza in trei etape, un sistem rapid pentru schimbarea usoara a lamelor si atasamentelor fara utilizarea altor chei.

Comanda masina multifunctionala DeWalt de AICI.

rindea-electrica-crown-ct14019x-profesionala-710-w-82-mm-16000-rpm
Rindea electrica Crown CT14019X, Profesionala, 710 W, 82 mm, 16.000 rpm

Rindea electrica Crown CT14019X face parte din linia premium destinata uneltelor si sculelor profesionale. Masina de rindeluit este echipata cu un motor electric ce dezvolta 710W care asigura un echilibru perfect intre puterea, greutatea si dimensiunea acestuia. Designul rindelei este conceput pentru rindeluirea diferitelor esente de lemn in conditii ergonomice, astfel crescand eficacitatea produsului.

Comanda rindeaua electrica Crown de AICI.

slefuitor-cu-banda-blackdecker-ka86-720-w-75-x-457-mm

Slefuitor Cu Banda Black+Decker KA86, 720 W, 75 x 457 mm

Slefuitorul Cu Banda Black+Decker are un motor de 720 W si este destinat suprafetelor mari cum ar fi podelele, terasele, dar si pentru alte aplicatii mult mai solicitante. KA86 a fost conceput special pentru a performa chiar si in cele mai dificile situatii de lucru si pe cele mai dure materiale. Motorul sau de 720 W este indeajuns de puternic pentru a asigura finalizarea cu succes a oricarei lucrari de slefuire cu un minimum de efort. Slefuitorul elimina mult praf la slefuire, dar este echipat cu un sac colector de praf care asigura un mediu de lucru curat.

Slefuitorul cu banda are o curea inclinata, care permite slefuirea cu precizie a marginei de imbinare a suprafetelor adiacente, cum ar fi imbinarea dintre podea si perete, lasand un finisaj superior in comparatie cu o masina de slefuit conventionala. 
O functie foarte importanta a slefuitorului cu banda este ajustarea automata a benzii de slefuire, evitandu-se astfel situatiile in care aceasta scapa din mecanism, consumand timp cu recalibrarea. 

Comanda slefuitorul cu banda Black+Decker de AICI.

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.