Bricolaj

6 produse care folosesc Tehnologia Inverter

De Doinita Stanciu la 13-06-2023

In domeniul electronicelor si al energiei electrice, un invertor este un dispozitiv care converteste curentul continuu (CC) in curent alternativ (CA). In esenta, un invertor schimba directia curentului electric, transformand energia electrica de la baterii sau alte surse de curent continuu intr-o forma de curent alternativ care poate fi utilizata pentru a alimenta echipamentele electrice care functioneaza cu curent alternativ.

Iata o lista cu 6 produse din care il poti alege pe cel de care ai nevoie:

 

Generator-Invertor Black+Decker BXGNI4000E, 3500 W, ATS

Generatorul cu Invertor Black+Decker BXGNI4000E, 3500 W, ATS monofazat este fabricat de compania Black+Decker cu motor pe benzina in patru timpi. Generatorul-Invertor Black+Decker BXGNI4000E are o putere de 3,5 kVA si poate alimenta 2 sau 3 dispozitive electrice.
Constructia de tip valiza ajuta la reducerea zgomotului in timpul functionarii. De asemenea, are tehnologia de stabilizare a tensiunii Inverter pentru alimentarea in siguranta a dispozitivelor electronice sensibile si economie de combustibil. Datorita rotilor integrate, este usor de transportat si cantareste 42 kg.
Generator-Invertor Black+Decker BXGNI4000E, 3500 W, ATS este ideal pentru dispozitive electronice, spre ex: rulote, pescuit, activitati in aer liber, magazine stradale. Comanda-l de aici.

Generator-Invertor BXGNI4000E

 

Generator-Invertor Black+Decker BXGNI2200E, 2000 W

Generatorul cu Invertor Black+Decker BXGNI2200E, 2000 W impresioneaza prin eficienta sa. Invertorul asigura o tensiune constanta si astfel ofera energie electrica ca de la priza. Datorita compactitatii sale, invertorul este cu pana la 30% mai mic decat un generator normal, cu aceleasi performante. Consumul este de asemenea redus cu 30% deoarece viteza se adapteaza la puterea de iesire. Acest lucru economiseste combustibil si protejeaza mediul.

Generator-Invertor Black+Decker BXGNI2200E, 2000 W este ideal pentru incalzire, frigider, televizor, cuptor cu microunde, congelator, computer, unelte mici. Este foarte eficient si il poti comanda de aici.

Generator-Invertor BXGNI2200E

 

Generator-invertor Black+Decker BXGNi900E este un produs inovator care imbina cele mai bune caracteristici ale unui generator si ale unui invertor. Acesta este proiectat pentru a furniza energie electrica in orice moment si in orice loc, fiind ideal pentru utilizarea in camping, in timpul calatoriilor sau in cazul unor situatii de urgenta.

Cu o putere de 900 W, acest generator-invertor este capabil sa alimenteze o gama larga de dispozitive electrice, inclusiv laptopuri, telefoane mobile, televizoare, frigidere si multe altele. De asemenea, acesta este echipat cu un motor puternic si eficient, care asigura o functionare silentioasa si o durata de viata indelungata. Pentru alte detalii si comanda, click aici.

Generator-Invertor BXGNi900E

 

Invertor Sudura Daewoo DW200MMA 20-200Ah

Invertorul Daewoo DW200MMA 20-200 Ah este recomandat pentru lucrari de intretinere si reparatie, in santierele de constructii, in atelierele de productie generala, in agricultura etc. Invertorul este proiectat cu un rectificator care adopta cea mai avansata tehnologie de invertor. Dezvoltarea echipamentului de sudura cu arc de tip invertor beneficiaza de dezvoltarea componentelor și a teoriei de alimentare electrica a invertorului. Comanda acest produs de aici.

Invertor DW200MMA

 

Invertor Sudura Daewoo DW160MMA 20-160Ah 

Sursa de alimentare a aparatului de sudura cu arc de tip invertor utilizează monotub de mare putere IGBT pentru transferul frecventei de 50/60 Hz de pana la 50 KHZ, apoi reduce tensiunea și comuta o tensiune de iesire de mare putere prin tehnologia PWM. Datorita amplei reduceri a greutatii si volumului transformatorului: eficienta creste cu 30%. Aspectul echipamentului de sudura cu invertor este inovator in industria sudarii. Carcasa invertorului este robusta si este rezistenta la conditii dure de lucru. Invertorul prezinta utilitate crescuta datorita greutatii reduse de doar 4.3 Kg. Il poti comanda de aici.

Invertor DW160MMA

Invertor sudura Solter COTT135E 125 A 

Face parte din linia de modele COTT  care ies in evidenta pentru versatilitatea lor ridicata si gama larga de aplicatii in care pot fi utlizate. Raportul greutate - performanta al invertorului este un indicator de baza pentru aceste produse, fiind utile atat pentru activitati casnice, cat si in industrie.
Are fiabilitate si rezistenta datorita constructiei cu pereti dublii.
Este usor de utilizat datorita tehnologiei INVERTER care furnizeaza curent continuu. Comanda-l chiar acum accesand acest
link.

Invertor COTT135E