Blog Yalco | Horeca

Tendinte vesela de vara HoReCa

Written by Diana Popescu | Jul 1, 2019 2:15:20 PM

Cunoastem cat de importanta este vesela pentru proprietarii de locatii HoReCa, aceasta fiind parte a experientelor culinare. Oamenii mananca cu privirea, iar vesela influenteaza atat aspectul, cat si gustul preparatelor. Alegerea farfuriilor si a veselei pot face diferenta intre o prezentare ca la carte si una modesta. Farfuriile si vesela reprezinta componente importante ale aspectului salii de mese, stabilind astfel o atmosfera care poate fi placuta sau monotona.

Chefii din intreaga lume percep farfuriile ca parte vitala a prezentarii specialitatilor si sunt convinsi ca acestea inspira gatitul preparatelor. Investitia intr-un aspect atat de fragil, dar functional, poate face diferenta si poate aduce recenzii pozitive pe retelele de socializare.

In ceea ce priveste bugetul, achizitionarea farfuriilor calitative si durabile reduce costurile pe termen lung. Acestea nu se vor zgaria la stivuire sau in urma tacamurilor.

                                 

Asadar, Yalco selecteaza si pregateste pentru tine colectia de vesela din propriul portofoliu, in functie de tendintele actuale si decorurile restaurantelor.
Astfel, consumatorii se pot bucura in fiecare sezon de preparatele preferate, servite si puse in valoare in mod deosebit.
Tendintele anului 2019 in materie de vesela ne conduc catre un stil lejer, cu nuante discrete, elegante.
Esti proprietarul unui bar sau al unei terase de pe malul marii? Intregeste experienata culinara decorativa in aer liber cu farfurii in stil mediteranean, din portelan de inalta calitate.

Stilul mediteranean reflecta albastrul marii

Stilul mediteranean are originea in regiunile de la Marea Mediterana din Spania, Italia, Grecia si reprezinta un amestec unic de culori, in tonuri care amintesc de albastrul marii, creand o imagine placuta, de vara.
Caracteristicile stilului mediteranean sunt culorile naturale ce se potrivesc cu tonurile gasite in natura, precum maro, bleu sau albastrul marii. Combinatia de alb cu albastru este caracteristica Greciei.
Stilul distinct mediteranean inseamna mult alb, bleu si albastru si surprinde seninatatea nisipurilor albe si a apelor albastre.

Albastrul definit prin portelan de calitate este in concordanta cu preparatele realizate, oferind armonie designului.
Colectiile de farfurii Tone Blue New Acqua, Eclissi, Nettuno, Venezia sau Inca sunt realizate din sticla sau din portelan de inalta calitate, concepute de designerul Bormioli Rocco.

Acestea transmit atat o poveste, cat si un amestec de culoare cu nuante albastre delicate si forme simple, cu finisaj lucios.

 

Cu linii clasice albastre sau turcoaz, realizate din portelan, produsele din gama Mediterraneo de la Ionia sunt ideale pentru prezentarea preparatelor. Acestea ofera o suprafata de prezentare premium si sunt compatibile in aranjarea mesei cu orice model de vesela.

Contemporane si functionale in acelasi timp, produsele din portelan Ionia corespund cu siguranta celor mai inalte standarde. Farfuriile, platourile si bolurile sunt mari si rezistente, dar in acelasi timp elegante.
Iti recomandam si colectia Ionia Sky ce sugereaza prin culorile sale imaterialitatea cerului prin albastrul deschis, ce se imbina la linia orizontului cu materia.

De asemenea, poti opta si pentru colectia Apeiron, de un albastru mozaic intens, ce te poarta catre meditatie si relaxare, precum valurile marii.

Colectia Dini de la Ionia este prelucrata manual si aduce o nota de eleganta masei, indifferent de servirea preparatelor - traditionale sau cele capricioase.

                                                                             

Colectia Aura Dusk de la Bonna este realizata pentru a creea o atmosfera relaxanta si ofera optiuni nelimitate atat de culori, cat si de forme. Aceasta este perfecta pentru diferite prezentari culinare si pentre concepte de mese casual.

 

Farfuriile cu imprimeu marin pot fi utilizate in locatiile HoReCa de pe malul marii, in restaurante, baruri, terase sau chiar hoteluri.
Atunci cand turistii ajung pe malul marii, de cele mai multe ori opteaza pentru restaurantele unde se perapara peste. Acestia isi doresc sa serveasca pranzul sau cina intr-un loc deosebit, cu preparate proaspete din peste si nu numai, pe care nu le pot gusta zilnic.

Pentru iubitorii bucatariei pescaresti, restaurantele cu specific pot oferi adevarate festinuri culinare si prezentari spectaculoase, alegand farfurii pe masura preparatelor, cu nuante sau modele marine.

Ideala pentru servirea fructelor de mare si a scoicilor este farfuria Ionia GG, in forma de scoica, de culoare alba, realizata din portelan de inalta calitate, ce se incadreaza perfect in decorul unui restaurant de pe malul marii.

                                                         

Te asteptam la Yalco in showroom sau in magazinul online www.yalco.ro pentru a alege tipul de vesela preferat, farfuriile perfecte care vor completa atmosfera restaurantului tau.