Blog Yalco | Horeca

Stoc mai mare, pret mai mic

Written by Doinita Stanciu | May 30, 2023 1:35:11 PM

Stoc mai mare, pret mai bun! La Yalco, beneficiezi de un pret mai mic per bucata la achizitionarea unui stoc mai mare de tacamuri Horeca. Iar asta inseamna mai mult si mai bine pentru afacerea ta. Vezi ofertele de cantitate pe care le-am pregatit pentru tine si investeste in tacamuri de calitate, beneficiind in acelasi timp de preturi din ce in ce mai bune. O gama variata de furculite, cutite, linguri si lingurite realizate din inox 18/10 sunt disponibile pe yalco.ro, in stoc mare, astfel incat afacerea ta sa prospere. Alege tacamurile favorite din colectiile Betina, Cristina, Dafni, Diamond, Focus, Hammer, Orion, Pacific, Savilla, Taverna, Tiffany, Triton, Venice, Yamamoto, de la producatori precum APS sau Yalco Cutlery.

 

Tacamurile din inox de la Yalco sunt profesionale, fiind ideale pentru restaurante, terase, saloane de evenimente, hoteluri sau orice alte unitati din aria horeca. Tacamurile sunt foarte importante pentru aspectul mesei, fie ca vorbim despre evenimente deosebite, fie la o cina in familie sau alaturi de prieteni.

Inoxul 18/10 este un tip specific de oțel inoxidabil folosit frecvent in industria alimentara si in productia de vesela si tacamuri. Cifrele 18 și 10 se refera la procentul de continut de crom si nichel din aliajul de otel. Mai exact, inoxul 18/10 contine aproximativ 18% crom si 10% nichel. Cromul confera otelului rezistenta la coroziune si ii ofera un aspect lucios, in timp ce nichelul ii confera durabilitate si rezistenta la lovituri. Aceasta compozitie chimica face inoxul 18/10 rezistent la rugina, patare si coroziune, facandu-l potrivit pentru utilizarea in contact cu alimentele. Este adesea utilizat pentru fabricarea tacamurilor, tigailor si a altor ustensile de bucatarie de inalta calitate.

 

Decopera colectia de tacamuri de la Yalco si investeste in produse durabile si prietenoase cu afacerea ta. Mai mult, la o cantitate mare de tacamuri achizitionata, beneficiezi de un pret mai bun. Ce poate fi mai tentant de-atat?

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.