Horeca

Serveste inghetata intr-un mod inedit si surprinde-ti oaspetii

De Doinita Stanciu la 27-06-2023

Inghetata este cel mai cautat si apreciat desert al verii. Intr-o multime de combinatii, texturi, culori si arome, inghetata este pe placul tututor. De la cel mai mic la cel mai mare. Prin urmare, nu poate lipsi din niciun meniu. Cum sa servesti acest desert, aparent simplu, intr-un mod sofisticat?

Noi avem cateva idei pentru tine:

Pahare sau cupe din sticla sau cristal: Acestea sunt recipiente elegante si pot fi folosite pentru a servi inghețata intr-o ocazie speciala sau pentru a crea o prezentare sofisticata. Poti completa aceste recipiente cu lingurite deosebite, sosuri diverse, fructe, bucati de ciocolata, bomboane si multe altele. Adauga culoare si prezinta totul intr-un mod special. Descopera aici colectia de CUPE pentru inghetata.

cupa-desert-pasabahce-arctic-315-ml-2

Cupe de porțelan sau ceramica: Acestea sunt opțiuni clasice pentru servirea inghetatei. Cupele de porțelan pot fi gasite in diferite stiluri si dimensiuni si sunt perfecte pentru a crea un aspect traditional. Nu te teme sa incerci stiluri noi de prezentare. Adauga noutate produsului prin utilizarea unor texturi noi, a culorilor, dar si a elementelor de servire.

Conuri de inghetata: Te poti ajuta de aceste conuri pentru a realiza un design deosebit. Conurile pot fi realizate din turta dulce, biscuiți sau napolitana si iti permit creativitate din belsug. Le poti pastra intregi sau le poti marunti pentru un plus de originalitate.

Farfurii sau boluri din sticla sau portelan. Acestea sunt optiuni ceva mai simple, insa foarte versatile pentru a servi inghetata. Pot fi folosite farfurii plate sau boluri adanci, in functie de preferintele si stilul de servire. Opteaza pentru culori vibrante in ton cu vara, precum bleu ciel, galben sau rosu. Vezi aici cateva produse potrivite pentru servirea inghetatei.

cupa-desert-pasabahce-gondol-200-ml

Iar daca te intrebi cum ai putea sa faci ca acest desert sa para mai interesant, iata ideile noastre:

Arome neobisnuite: Experimenteaza cu arome mai putin traditionale, cum ar fi lavanda, ceai verde, masline, ardei iute si multe altele. Aromele surprinzatoare pot aduce un plus de interes si vor incanta papilele gustative.

Topping-uri inedite: Adauga topping-uri inedite pentru a aduce textura si contrast. Poti folosi biscuiti zdrobiti, fulgi de ciocolata, migdale sau fructe proaspete taiate marunt. Combinatia de texturi si gusturi va transforma experienta de a manca inghetata in ceva mai captivant.

pahar-desert-policarbonat-camwear-378-ml

Straturi colorate: Daca vrei sa faci inghetata mai atractiva vizual, poti crea straturi colorate in recipientul in care o servesti. Foloseste inghetata de culori diferite si alterneaza-le pentru a crea un aspect atractiv.

Decorare artistica: Foloseste abilitatile tale artistice pentru a decora portiile de inghetata. Poti face forme simple cu sos de ciocolata, poti adauga fulgi colorati sau poti aranja fructe si ierburi/flori proaspete intr-un mod atragator pe deasupra inghetatei.

Prezentare neobisnuita: In loc sa servesti inghetata in boluri obisnuite, poti incerca sa o prezinti in alte recipiente, precum cupe rafinate sau PAHARE de cocktail sofisticate. Prezentarea inedita va atrage atentia si va face experienta mai placuta.

set-6-cupe-cocktail-bormioli-america-20s-220-ml-1

Combinații inedite: Experimenteaza cu combinatii de arome si ingrediente neobisnuite. Poti adauga sare de mare in inghetata de ciocolata pentru a intensifica gustul, sau poti combina fructe acide cu inghetata de vanilie pentru un contrast interesant.

Inghetata artizanala: Daca timpul permite acest lucru, poti incerca sa faci inghetata in restaurant. Poti personaliza aromele si texturile dupa preferintele tale si poti crea combinatii unice de ingrediente. Inghetata artizanala are un farmec aparte si poate, merita incercat acest lucru.

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.