Horeca

In ce pahare se serveste cea mai apreciata bautura din 2022?!

De Mihai Voicila la 08-02-2022

__opt__aboutcom__coeus__resources__content_migration__serious_eats__seriouseats.com__recipes__images__2015__04__20150323-cocktails-vicky-wasik-negroni-5acab8ba8a72490095cfd32166f13b3b

Conform raportului anual al prestigiosului Drinks International, cocktailul clasic Negroni a devenit astazi cea mai vanduta bautura.


Acest titlu oferit cocktailului Negroni vine in urma confruntarii cu adeversarul direct, Old Fashioned, care a fost pe locul I timp de 8 ani. In toata aceasta perioada Negroni a fost al doilea cel mai vandut in categoria Best-Selling Cocktails.


Cocktailul clasic Negroni are o istorie de peste 100 de ani. Mai exact, in anul 1919 contele Camillo Negroni din Florenta i-a cerut prietenului sau, barmanul Forsco Scarselli, sa ii prepare un cocktail Americano, dar sa inlocuiasca apa minerala cu gin.


Reteta pentru Negroni este foarte simpla si se poate prepara foarte usor atat in baruri, cat si acasa: 30 ml Campari, 30 ml Vermut Rosu si 30 ml Gin. Acest cocktail, fiind unul clasic, se serveste intr-un pahar de tip rocks, cu gheata si o felie/ coaja de portocala.


Yalco te sprijina in servirea acestui minunat cocktail cu o colectie de pahare de la Bormioli Rocco. Acest producator are o istore lunga, de aproape 200 de ani. Este cel mai mare producator de vesela din sticla si recipiente pentru depozitare din sticla din Italia.

classic-negroni-cocktail-recipe

Setul de 6 pahare Bormioli America '20s este mai mult decat potrivit pentru servirea unui Negroni veritabil. Acestea sunt realizate din sticla transparenta, groasa si rezistenta si au capacitatea de 300 ml. Se remarca prin stilul vintage original si elegant si sunt realizate in concordanta cu ultimele tendinte de design si tehnologie, prezentand diverse insertii ce accentueaza culorile vibrante ale cocktailurilor si bauturilor alcoolice. Sigur ti-am starnit interesul, asadar il poti cauta aici.

set-6-pahare-whisky-bormioli-america-20s-sapphire-blue-370-ml

Din aceeasi colectie, gasesti si un set de 6 pahare Bormioli de 370 ml, intr-o culoare speciala Sapphire Blue, pe care il gasesti aici.

Revenind la cocktail-ul cel mai apreciat in 2022, Negroni face parte din ,,Unforgettable Drinks List” a International Bar Association (IBA), fondata in 1947.

Un alt aspect legat de acest cocktail clasic este brandul Campari, care este singurul brand listat ca ingredient oficial pentru Negroni. Acest aperitiv consacrat din Italia a fost recunoscut in Drinks International Annual Report ca fiind cel mai vandut lichior.

Negroni-Cocktail-with-Ice-and-Orange-Twist-in-a-Glass

Daca te-am convins sa adaugi Negroni in lista ta de meniu sau sa il promovezi mai mullt, mai avem o sugestie pentru servirea acestuia, si anume Setul de 6 pahare Bormioli Barglass. Cu un design clasic si rafinat, acestea au capacitatea de 380 ml si se pot folosi in conditii de siguranta la masina de spalat vase. Gasesti oferta noastra aici.

Te asteptam in sectiunea Horeca pentru a-ti prezenta o gama larga de produse profesionale, ce va oferi oaspetilor tai o experienta de neuitat!