Casa si Gradina

Uscarea rufelor in gradina

De Diana Popescu la 22-07-2020

De la diverse aparate electrocasnice pentru casa si bucatarie, pana la spalarea si uscarea rufelor, tehnologia avanseaza pe zi ce trece si ne ofera o multime de avantaje de care ne putem bucura.

Desi in epoca moderna tehnologia ne ajuta si ne simplifica in mod considerabil munca, uneori simtim nevoia sa ne intoarcem la lucrurile simple care ne amintesc de bunici sau de copilarie.

Suntem in plina vara si daca locuiesti la casa, nimic nu se compara cu mirosul proaspat al rufelor sau asternuturilor uscate natural in aer liber, sub razele soarelui si adierea vantului.

Unul dintre cele mai bune motive pentru uscarea hainelor in curtea casei ar putea fi mentinerea acestora in stare buna. Nu este un secret faptul ca masinile de spalat si uscatoarele electrice pot deteriora in timp tesatura hainelor preferate.

Daca doresti sa te asiguri ca hainele tale vor arata cat mai bine o perioada indelungata de timp, uscarea acestora in aer liber este solutia optima.

uscator-rufe-leifheit-linomatic-m400

De la uscatoarele clasice, tower sau de perete disponibile aici, ideale pentru balcon sau terasa si pana la uscatoarele rotative pentru uscarea rapida a rufelor in gradina, Leifheit ne intampina cu o gama variata de sisteme pentru intretinerea si ingrijirea rufelor.

Uscatorul de rufe Leifheit Linopush 400 este o solutie practica, un raport excelent calitate-pret pentru uscarea rufelor in aer liber. In forma de umbrela, acesta dispune de brate robuste din aluminiu, cabluri rezistente la intemperii, rugina sau rupere si un suport solid cu diametrul de 40 mm, toate aceste elemente asigurand functionalitatea uscatorului chiar si atunci cand este incarcat complet cu rufe. De asemenea, uscatorul include o tepusa de sol, pentru fixarea suportului in gradina.

uscator-rufe-leifheit-linopush-400

Uscatorul Linopush este prevazut cu spatiu pentru uscarea in acelasi timp a patru ture de rufe si este gata de utilizare intr-o singura miscare. Cele patru brate rezistente pot fi deschise fara niciun efort, datorita sistemului special de montare.

Inaltimea uscatorului Linopush poate fi ajustata intre 1.29 si 1.68 metri. Setarea cu cea mai mica inaltime este utila in mod deosebit pentru aerisirea pernelor si a saltelelor sau pentru a pune puloverele la uscat. Acesta este disponibil aici.

Uscatorul de rufe Leifheit Linomatic M400 poate fi amplasat in gradina sau pe terasa unde va usca rapid si natural rufele proaspat spalate.

Dotat cu sistemul Easy Lift de tensionare cu blocare automata, uscatorul este usor atat de deschis, cat si de strans, fara incurcarea franghiilor.

uscator-rufe-leifheit-linomatic-m400 (1) uscator-rufe-leifheit-linomatic-m400 (3)

Acesta se poate manevra usor datorita mecanismul de tip umbrela. Este solutia ideala pentru uscarea asternuturilor de pat, fetelor de masa sau a prosoapelor mari de baie, datorita franghiilor lungi de pana la 1.86 m. La capatul fiecarui brat se regasesc dispozitive turcoaz, special create pentru uscarea camasilor sau a rochiilor pe umerase, fara cute.

uscator-rufe-leifheit-linomatic-m400 (2)

Datorita lungimii sale de 40 m, uscatorul de rufe Leifheit Linomatic ofera suficient spatiu pentru uscarea de pana la patru ture de rufe.

Uscatorul Linomatic se depoziteaza si se transporta usor datorita cadrului din aluminiu, materialul fiind durabil, robust si rezistent la intemperii si raze UV.

Este disponibil in stoc aici, pe www.yalco.ro.

Desi este placut sa te relaxezi vara in gradina, in timp ce rufele curate stralucesc in lumina soarelui si se usuca foarte repede in adierea vantului, de cele mai multe ori vremea poate fi capricioasa, motiv pentru care picaturile de ploaie torentiala si praful colectat ar putea pata rufele, necesitand o a doua spalare.

Scapa de grijile cauzate de ploile de vara cu uscatorul de rufe Leifheit Linoprotect 400!

Uscatorul Linoprotect este prevazut cu prelata de protectie impermeabila si te asigura de acoperirea de care au nevoie rufele. Sub capacul rezistent la apa, rotativ, cu deschidere automata, rufele sunt protejate de orice dus torential sau raze UV. In cele din urma, vei putea aerisi hainele in curte, oricare ar fi starea vremii.

uscator-de-rufe-cu-prelata-leifheit-linoprotect-400 (2)

Uscatorul LinoProtect 400 extinde sezonul de uscare in aer liber din primavara si pana in toamna. Astfel, rufele pot mirosi minunat in cea mai mare parte a anului.

Atunci cand rotatia nu este utilizata, bratele uscatorului se indoaie impreuna si liniile sunt ascunse sub capac, fiind intotdeauna protejate de praf si murdarie. Atunci cand bratele sunt indoite, uscatorul rotativ se aseamana cu o umbrela.

Rotirea contine protectie patentata de "lifting-off" pentru a se asigura ca surubul ramane fixat bine, chiar daca vantul este puternic.

Acesta este simplu de utilizat datorita mecanismului de deschidere usoara. Cu o lungime de 40 metri, vei putea intinde pana la patru ture de rufe, iar acestea se vor usca rapid in aer curat. De asemenea, uscatorul include 8 umerase pentru bluze, camasi sau tricouri, precum si un surub de impamantare, rezistent.

Uscatorul LinoProtect 400 este disponibil aici, in magazinul online www.yalco.ro.

uscator-de-rufe-cu-prelata-leifheit-linoprotect-400 (1) uscator-de-rufe-cu-prelata-leifheit-linoprotect-400 (3)

Rufele uscate in aer liber nu vor arata extrem de uzate si vor mirosi mai curat si mai proaspat. De asemenea, razele de soare pot albi si dezinfecta prosoapele si asternuturile mai bine decat inalbitoarele scumpe si chimice.

Te asteptam in showroomul Yalco sau pe www.yalco.ro cu o gama larga de uscatoare pentru rufe, disponibile aici.

uscator-de-rufe-cu-prelata-leifheit-linoprotect-400

Asadar, rufele uscate natural sub lumina soarelui, in gradina casei, ne pot conecta cu natura!