Casa si Gradina

KitchenAid  - Un secol de inovatie si inspiratie in bucatarie!

De Diana Popescu la 18-04-2024

In bucataria moderna, mixerul este unul dintre cele mai utile aparate electrocasnice, care a revolutionat bucatariile inca de acum un secol, iar atunci cand vine vorba despre mixere, produsele KitchenAid, puternice si versatile, nu au concurenta.

Te invit in universul fascinant al mixerelor KitchenAid sa descoperi caracteristicile speciale ale acestor aparate electrocasnice inovatoare, preferate in randul bucatarilor amatori, precum si in randul bucatarilor profesionisti din intreaga lume.

61pxecPA0WL

Cu o istorie indelungata si o reputatie solida, mixerele KitchenAid au devenit sinonime cu performanta, calitatea si designul inovator.

Mixerele moderne KitchenAid existente astazi sunt descendenti ai modelului H, un mixer electric industrial, elaborat de catre Hobart Manufacturing Company, in anul 1908. Acest mixer avea o capacitate de 80 L si a fost folosit de catre bucatari in brutariile comerciale, precum si pe puntea navelor de lupta, fiind de mare ajutor la prepararea alimentelor in cantitati industriale.

In anul 1919 s-a lansat o versiune mai mica, dedicata uzului casnic, primul model de mixer inovator "H5" inventat de catre inginerul Herbert Johnson, care urma sa revolutioneze experienta pasionatilor si a profesionistilor in arta gastronomiei.

In timp ce mixerul a fost testat de catre sotia unuia dintre directorii companiei, aceasta a inventat involuntar numele marcii, atunci cand a remarcat ca acest aparat este cel mai bun ajutor de bucatarie pe care l-a avut vreodata.

qw

Ulterior, KitchenAid lanseaza in anul 1937 modelul emblematic "K", primul mixer planetar care a captivat atentia consumatorilor si a numelor celebre, precum John Barrymore, Marion Davies, E.I. DuPont, Henry Ford, Myrna Loy, Frederick March, Ginger Rogers si Al Smith, care au recunoscut excelenta aparatului revolutionar, urmand ca acest model de mixer sa castige premii majore pentru designul sau remarcabil.

Renumita firma producatoare de mixere KitchenAid lanseaza mixerele revolutionare in culori radiante in anul 1994, fiind o premiera pentru lumea complet alba a aparatelor de bucatarie, spre marea bucurie a bucatarilor de pretutindeni, urmand ca in anul 2007 sa introduca gama completa de mixere inovatoare si in Europa.

KitchenAid a lansat in anul 2012 mixerul Artisan Bowl-Lift 6.9 L, fiind considerat cel mai puternic si silentios aparat pentru bucatarie, care amesteca rapid si eficient cantitati mari de alimente intr-un bol realizat din otel inoxidabil, castigand premiul " KuchenInnovation des Jahres 2012 ", pentru calitate, performanta si design.

18000_-_Kuechenmaschine_Artisan_69L-3-1

KitchenAid a creat in anul 2016 " Serious About Food Council ", simbolul stilului de viata KitchenAid, un grup de experti care reflecta misiunea brandului, pentru a continua misiunea crearii produselor emblematice, care permit bucatarilor de top sa isi exprime creativitatea.

Secolul XXI va mentine brandul KitchenAid in fruntea inovatiei si excelentei produselor, astfel incat bucatarii gourmet se pot baza pe o gama completa de electrocasnice care ii vor insoti la fiecare pas al experientei culinare, de la pregatire, preparare si conservare, pana la curatare.

KitchenAid, inspirat de-a lungul anilor de lumea profesionala, nu a incetat niciodata sa inventeze si sa imbunatateasca solutiile inovatoare pentru bucatari pasionati si bucatari de top, fiind considerate instrumente versatile de preparare a alimentelor.

maxresdefault-3

Brandul KitchenAid are o misiune clara, produsele fiind concepute pentru oamenii pasionati de gatit, care doresc sa transforme bucataria intr-un loc cu posibilitati nelimitate, performanta superioara fiind garantata.

Intr-o lume in care eficienta si designul se impletesc armonios, mixerele KitchenAid se disting prin tehnologia avansata si designul emblematic. De la modelele clasice cu bol de mixare la cele verticale, gama variata de mixere KitchenAid ofera consumatorilor solutii diverse pentru a satisface orice nevoie in bucatarie.

Insa brandul KitchenAid nu se opreste la functionalitate si design, ci adauga produselor si o doza de inovatie si inspiratie.

Image 2

Pe langa capacitatea de a framanta cu usurinta diferite tipuri de aluat pentru paine, pizza sau paste, de a amesteca diverse compozitii si de a bate diverse alimente, oua, creme, frisca sau piure de cartofi, mixerele KitchenAid sunt construite pentru a rezista timp de multe generatii.

5z56aPmVxDiq3JLeat7trd-1200-80-1

Mixerele KitchenAid sunt fabricate din materiale calitative, durabile si fiabile, astfel incat, spre deosebire de alte tipuri de mixere planetare, mixerele KitchenAid reprezinta investitia care poate dura o viata, fiecare detaliu fiind proiectat pentru a oferi o experienta gastronomica desavarsita, transforrmand orice reteta intr-o capodopera culinara.

Unele dintre caracteristicile distinctive ale mixerelor KitchenAid, apreciate in randul consumatorilor sunt finisajele premium si gama variata de culori. De la clasicele culori neutre, alb, gri si negru, precum White, Metallic Chrome, Contour Silver, Onyx Black, Matte Black, pana la nuante vibrante si indraznete, precum Empire Red, Grenadine, Apple Cider, Caviar, Copper Pearl, Pink, Ice Blue, Lavender Cream si multe altele, exista o optine pentru fiecare preferinta si pentru fiecare stil de decor a bucatariei utilizatorului.

Masthead-2-1

De asemenea, caracteristicile tehnologice avansate imbunatatesc experienta gatitului si transforma fiecare preparat intr-o adevarata opera culinara, asadar, anumite modele de mixere sunt dotate cu functii de control a vitezei, pentru a permite ajustarea precisa a puterii, in timp ce alte modele includ accesorii suplimentare, precum accesorii pentru feliat si razuit, accesorii pentru crearea foilor pentru paste, accesorii pentru tocarea carnii si pasarea piureurilor, macinarea branzeturilor tari sau a nucilor, accesorii pentru prepararea carnii pentru burger, chiftelelor si a carnatilor, pentru libertatea mare de creatie in bucatarie, datorita zecilor de accesorii disponibile.

71ihjq4F6AL._AC_SL1500_

Indiferent daca esti un chef bucatar care doreste performanta in bucatariile industriei Horeca sau un bucatar pasionat ce isi doreste sa isi simplifice viata in bucataria de acasa, mixerele KitchenAid sunt alegerea perfecta pentru a transforma fiecare experienta culinara intr-un moment de creativitate.

De la chefi bucatari renumiti si pana la gospodine amatoare, mixerele KitchenAid au devenit un simbol al pasiunii pentru gatit si al excelentei in bucatarie.

Produsele KitchenAid imbina functionalitatea cu designul incantator, fiind menite sa devina alegerea preferata a pasionatilor de gatit din intreaga lume, indeplinind chiar si cele mai exigente cerinte si transformand orice moment in bucatarie intr-o experienta plina de satisfactie culinara.

61nvYOB0QYL._AC_SL1000_

Magazinul nostru online www.yalco.ro iti ofera o gama completa de mixere si accesorii KitchenAid pentru prepararea alimentelor, dedicate atat bucatariilor de acasa, cat si bucatarilor gourmet, produse care te vor insoti la fiecare pas al experientei culinare.

Primul mixer KitchenAid si-a facut aparitia in bucatariile din America de Nord in anul 1919. De atunci si pana astazi, unul din cele mai populare mixere lansate de KitchenAid a ramas Artisan®, insa faimosul producator de electrocasnice american nu s-a oprit aici, ci a continuat sa aduca pe piata versiuni imbunatatite ale variantelor de mixere deja existente, cu functii noi, mai performante, cu designuri si culori variate, concepute sa acopere gusturile si nevoile tuturor.

Conceput sa ofere o performanta superioara si durabilitate, mixerul multifunctional professional® white KitchenAid 6.9 L este perfect pentru persoanele care isi doresc un aparat performant si rezisten la uz constant si indelungat, o capacitate sporita de mixare si o libertate mare de creatie, prin zecile de accesorii disponibile.

Stand-mixer-professional-6.9L-white-men-using-mixer

Designul unic, constructia robusta, realizata in intregime din metal si functiile tipice unui aparat profesional transforma acest mixer intr-un element indispensabil si perfect integrat in orice bucatarie, gata oricand sa execute cele mai dificile sarcini.

Sistemul de atasare al accesoriilor, patentat de catre KitchenAid este special construit sa permita folosirea tuturor accesoriilor, indiferent de anul de fabricatie al aparatului. Puteti folosi cele mai noi accesorii, chiar si cu mixerul cumparat in urma cu multi ani si va puteti bucura de versatilitatea si eficienta celor 100 ani de experienta in domeniu. In plus, nu exista pierderi de curent atunci cand puterea este transmisa de la motor la accesoriile atasate.

Nimic nu este prea greu pentru mixerul Professional®, astfel incat puteti amesteca diferite tipuri de aluaturi moi, medii si tari, toca si prepara carne, legume si fructe, rula si taia paste, pregati smoothies, sucuri naturale si chiar inghetata. Totul se realizeaza printr-o simpla atasare a unuia dintre accesoriile potrivite.

859701101030-5-1

Acest mixer uimitor poate prepara de la cele mai mici cantitati, pana la cele mai mari, datorita miscarii planetare a paletelor in interiorul bolului.

Sistemul Direct Drive al motorului uimeste printr-o eficienta mai mare cu pana la 16% fata de modelele similare, transmite o putere sporita catre axul de rotatie, cu un consum energetic semnificativ mai redus. De asemenea, bolul aparatului poate fi scos cu usurinta datorita sistemului de ridicare si coborare a acestuia. Il gasesti pe www.yalco.ro, disponibil aici.

In magazinul online Yalco regasesti mixerul KitchenAid Classic Matte Black cu bol de 4.3 L, ideal pentru prepararea aluaturilor, cremelor, inghetatelor, precum si a multor alte tipuri de preparate delicioase.

Cu ajutorul mixerului KitchenAid Classic Matte Black poti realiza o gama extinsa de placinte si prajituri. Mixerul amesteca cu usurinta ingredientele pentru a obtine un aluat omogen in doar cateva clipe, astfel incat vei castiga timp, fara a compromite, insa, calitatea.

61-no44qzSL._AC_SL1500_-1

Bolul de amestecare de 4,3 L este ideal si pentru framantarea aluaturilor, pentru obtinerea diverselor creme sau pentru amestecarea ingredientelor. Este perfect chiar si pentru obtinerea sucurilor naturale, a smoothie-urilor sau a inghetatelor.

Designul compact si constructia rezistenta din metal transforma mixerul Classic intr-un produs foarte util care iti va salva timp si iti va injumatati efortul. Este disponibil in stoc aici.

Daca ai preparat un aluat minunat pentru paste proaspete, tot ceea ce trebuie sa faci este sa rulezi, sa tai si sa modelezi aluatul cu unelte profesionale de calitate.

61fQ79bu4YL._AC_SL1280_

De asemenea, la Yalco gasesti disponibile aici o serie de accesorii compatibile cu gama de mixere KitchenAid, ideale atat pentru prepararea foilor de paste proaspete, cat si pentru tocarea carnurilor si pasarea piureurilor, pentru taierea spiralata, decojirea, eliminarea cotorului pentru o gama variata de fructe si legume, pentru realizarea foilor din dovlecei, mere, castraveti, cartofi sau alte fructe si legume preferate, precum si boluri din inox cu manere ergonomice ce pot fi folosite la mixerele multifunctionale KitchenAid.

71gbAGiZJeL._AC_SL1280_

Te asteptam in magazinul online www.yalco.ro cu o gama variata de mixere performante KitchenAid de unde iti poti alege preferatul, pentru prepararea rapida si usoara a celor mai delicioase retete.

Descopera gama noastra de produse la cele mai bune preturi si transforma fiecare preparat intr-o capodopera culinara!