Casa si Gradina

Acum poti plati si cu Sodexo!

De Diana Popescu la 10-02-2021

Dorintele tale sunt prioritatile noastre, astfel incat, la Yalco poti plati online cu un click distanta produsele tale preferate, utilizand cardul Cadou Pass de la Sodexo!

mix-card-Cadou-Pass-2020-fara-valabilitate

Yalco si Sodexo Romania anunta un parteneriat dedicat clientilor nostri, pentru a permite plasarea si achitarea comenzilor in magazinul nostru online, exclusiv de pe telefonul mobil.

Cardul Cadou Pass este unul dintre cele mai cunoscute beneficii extrasalariale, o modalitate inteligenta si eficienta prin care angajatorul te recompenseaza pentru loialitatea si contributia ta in cadrul companiei. Astfel, angajatorul iti ofera posibilitatea de a alege cadoul preferat, nealimentar. Cardul Cadou Pass se utilizeaza simplu, precum un card de salariu, iar plata se poate face contactless sau cu telefonul.

Fiecare sarbatoare este speciala, iar tu meriti sa te bucuri de cadouri unice! Utilizand cardul Cadou Pass Sodexo, la Yalco poti achizitiona usor cu ocazia sarbatorilor de Craciun, Paste, 1 iunie sau 8 martie, unelte necesare pentru bricolaj, articole pentru casa si gradina, precum si produse profesionale dedicate exclusiv industriei Horeca.

 

card-sodexo-cadou-pass-magazine

Beneficiaza de cadoul oferit de catre compania la care iti desfasori activitatea si vino la Yalco, locul in care iti poti alege cadoul preferat dintr-o gama larga de produse de la cele mai populare branduri, incepand cu articole si accesorii variate pentru bricolaj, vesela pentru servirea mesei, vase pentru gatit, electrocasnice, articole pentru curatenia casei, ingrijirea si intretinerea rufelor, o linie completa de aparate electrice si de incalzit, decoratiuni interioare, articole pentru purificarea aerului si aromaterapie, pana la jucarii pentru cei mici, mobilier de gradina, unelte si masini pentru gradinarit sau echipamente de iarna, produse care iti vor satisface nevoile, dar si dorintele.