Bricolaj

Rally Raid Fest Bistrita 2024

De Diana Popescu la 08-05-2024

Pentru pasionati, off road-ul imbina adrenalina, pasiunea, arta si provocarile de a conduce automobile modificate cu motoare puternice pe terenuri accidentale, o calatorie captivanta printre munti si vai, paduri, rauri si ape adanci in conditii extreme, precum noroi, pietre sau pante aburpte.

Acest tip de activitate evidentiaza atat abilitatile soferilor sportivi, precum si capacitatea vehiculelor, fiind adesea asociat cu pasiunea pentru explorare si spiritul de aventura in natura.

In orasul pitoresc Bistrita, in inima Transilvaniei, pasionatii de off road s-au bucurat de o experienta de neuitat la evenimentul special “ Rally Raid Fest 2024 ”, desfasurat in perioada 26 - 28 Aprilie 2024.

Picture1-May-08-2024-10-58-46-7739-AM

Organizat de clubul sportiv ACS Offroad Zaigmania, concursul a reprezentat prima etapa a Campionatului National de Rally Raid 2024 si a adus la linia de start un plus de adrenalina, spectacol de viteza si o competitie acerba, intr-un peisaj incantator.

Fie ca vorbim despre masini modificate sau SSV, acest concurs pe patru roti a fost organizat pe parcursul a trei zile intense, pline de competitii, demonstratii si diverse activitati. Traseul cu doua probe speciale, de 180 km, respectiv 90 km s-a desfasurat pe raza comunelor Galații Bistritei, Teaca, Sanmihaiu de Campie si Lechinta.

De la curse de viteza pe trasee off road, la probe speciale si o expozitie impresionanta de autovehicule modificate, evenimentul “Rally Raid Fest 2024 ” gazduit de orasul Bistrita a oferit atat concurentilor, cat si publicului prezent o atmosfera dinamica si captivanta.

222

Participarea la evenimente off road adesea incurajeaza spiritul de echipa, concurentii oferindu-si ajutor reciproc in depasirea obstacolelor sau in diverse situatii dificile.

Eforturile participantilor la aceasta competitie si spiritul de echipa demonstreaza adevarata pasiune pentru off road, iubirea si respectul fata de natura si arta de a conduce masini cu motoare puternice, autovehicule special construite pentru a naviga terenuri accidentate.

444

Yalco Romania, distribuitor national de produse pentru bricolaj si proiecte DIY pentru casa si gradina si distribuitor exclusiv in Romania pentru scule electrice si accesorii DeWalt, una dintre cele mai mari companii de unelte electrice profesionale din lume, se bucura sa fie sponsor al evenimentului “ Rally Raid Fest 2024 ”, sustinand astfel pasiunea pentru aventura off road si felicita toti concurentii pentru determinare si castigatorii concursului pentru rezultatele obtinute:

Locul 2 General ( al doilea timp dintre toti concurentii );

Locul 2 SSV Turbo;

Locul 2 General SSV.

111-2

Yalco Romania este mandru de contributia la succesul acestui eveniment de exceptie, demonstrand astfel angajamentul fata de comunitatea pasionatilor de off road, sprijinind dezvoltarea si promovarea acestui sport in Romania.

Suntem onorati sa facem parte din aceasta experienta extraordinara si sa sustinem pasiunea si dedicarea tuturor participantilor. Ne exprimam recunostinta fata de organizatorii evenimentului, concurenti si fata de toate persoanele implicate in realizarea acestei competitii de succes.

Suntem nerabdatori sa continuam sa sprijinim si sa promovam pasiunea pentru off road si sa ne reintalnim la evenimente similare!