Blog Yalco | Bricolaj

Raliul Brasovului 2024  - Yalco, sponsor al perfomantei

Written by Diana Popescu | Sep 27, 2024 2:54:18 PM

Raliul Brasovului 2024, cunoscut sub denumirea de „TESS Rally Brasov” este unul dintre cele mai asteptate evenimente din calendarul competitiilor de motorsport din Romania, avand cea mai lunga traditie din Campionatul National de Raliuri.

Acest raliu, cunoscut pentru traseele sale spectaculoase si dificile, atrage anual mii de spectatori si cei mai talentati piloti nationali si internationali, competitia celebrand weekendul trecut cea de-a 53-a editie.

Cunoscut drept „Raliul celor trei judete,” acest eveniment a parcurs trasee prin judetele Brasov, Prahova si Covasna, oferind concurentilor un spectacol de viteza si o competitie acerba, precum si un mix de provocari si momente spectaculoase.

Yalco Romania - Partenerul performantei

Yalco Romania, unul dintre cei mai importanti furnizori de produse pentru Bricolaj si proiecte DIY pentru Casa si gradina, precum si de echipamente profesionale pentru industria HoReCa este distribuitor exclusiv in Romania pentru scule electrice si accesorii DeWalt, una dintre cele mai mari companii de unelte electrice profesionale din lume.

De asemenea, Yalco Romania sustine cu mandrie performanta, avand privilegiul de a fi sponsorul echipei formate din Matei Negulescu si Orlando Barboi, care au participat la aceasta competitie prestigioasa si s-au clasat cu onoare pe locul 3.

In editia TESS Rally Brasov, desfasurata intre 20 si 22 Septembrie, echipajul format din Matei Negulescu si Orlando Barboi a reusit sa ocupe locul al treilea, intarind astfel pozitia lor in competitia nationala de raliuri. Aceasta competitie, care a reunit un numar impresionant de participanti, a fost caracterizata de o atmosfera competitiva vibranta si de piloti talentati.

TESS Rally Brasov a fost cea de-a 53-a editie a acestui raliu celebru si a inclus nu doar etape palpitante, ci si provocari pentru toti concurentii.

Aceasta colaborare marcheaza un angajament continuu al companiei Yalco Romania de a sprijini sporturile de performanta si de a promova valorile competitiei, spiritul de echipa si determinarea concurentilor.

De asemenea, Yalco Romania nu este la prima implicare in sustinerea evenimentelor sportive, compania fiind cunoscuta pentru aportul sau la diverse competitii desfasurate pe intreg teritoriul tarii.

Sprijinind evenimentul TESS Rally Brasov 2024, compania Yalco Romania isi doreste sa fie alaturi de comunitatea pasionata de motorsport, oferind suport in organizarea acestui eveniment de exceptie.

Desfasurarea competitiei – Arta, pasiune si adrenalina pe traseele montane

Brasovul este o bijuterie a Transilvaniei, fiind inconjurat de munti si incarcat de istorie si cultura, iar competitia TESS Rally Brasov 2024 a avut loc pe trasee legendare, terenuri accidentale care traverseaza muntii si vaile pitoresti din zona Brasovului, oferind atat pilotilor, cat si spectatorilor o experienta plina de adrenalina.

Probele speciale au pus la incercare abilitatile de pilotaj, fiind caracterizate de viraje stranse, coborari abrupte si terenuri cu aderenta variabila.

Raliul Brasovului 2024 a reprezentat un eveniment de exceptie, reunind cele mai bune echipe, cei mai talentati piloti si o multime de fani entuziasti si a inclus un total de noua probe speciale, avand o distanta cumulata de aproximativ 119.66 km.

Aceasta a reprezentat etapa a opta din Campionatul National de Raliuri, evidentiindu-se printr-o competitie acerba si un nivel ridicat de profesionalism. Atmosfera a fost plina de intensitate, cu echipaje talentate, fiecare dorind sa demonstreze atat abilitatile sale de pilotaj, cat si strategia de echipa.

Fiecare proba a fost o provocare, testand nu doar viteza, ci si precizia si adaptabilitatea pilotilor in fata diferitelor conditii de drum. Spectatorii au fost martorii unor manevre spectaculoase, iar echipele au aratat un spirit competitiv remarcabil, acest raliu reusind astfel sa fie un eveniment memorabil in calendarul automobilismului romanesc.

Evenimentul a oferit un weekend de neuitat, plin de actiune, dar si emotie, iar compania Yalco Romania se bucura de contributia sa la reusita acestui eveniment deosebit, subliniind astfel dedicarea fata de comunitatea motorsportului din Romania. Prin sustinerea acordata echipei sponsorizate, ne reafirmam angajamentul de a sprijini si promova dezvoltarea sporturilor de performanta.

Este o onoare sa fim parte din aceasta experienta memorabila si sa celebram alaturi de castigatori si de toti participantii pasiunea si efortul acestora. Apreciem implicarea organizatorilor, a concurentilor si a tuturor celor care au facut posibila desfasurarea acestei competitii de succes.

Dorim sa continuam sustinerea motorsportului si sa fim prezenti la evenimentele care inspira pasiune, dedicare si adrenalina!